onsdag 10. desember 2008

Champions League kun for scousere og mancs?


I kveld er det sjette og siste runde i gruppespillet i UEFA Champions League. I alle år har norsk TV sendt minst en av kampene direkte. I alle de årene Rosenborg har vært med i turneringen, så har RBKs kamper selvfølgelig blitt vist. Det er de ikke i år.

Dermed skulle man tro at Viasat4 valgte de mest spennende toppkampene fra de åtte ulike gruppene, men det har ikke skjedd. I stedet har man stort sett alltid sendt Liverpools kamp som hovedkamp den ene dagen og Manchester Uniteds kamp som hovedkamp den andre.

Ikke en gang på disse seks rundene har det vært mulig for norske TV-seere å se Arsenal sin kamp direkte. Chelsea sine fans har lidd samme skjebne.

Joda, jeg vet at de to klubbene er klart de mest populære fotballklubbene blant norske fotballinteresserte, men når kamper med Real Madrid, Inter, AC Milan, Bayern München aldri blir vist, så får heller ikke norske TV-seere mulighet til å bli kjent med andre klubber enn de to fra Nordvest-England i rødt.

Så vil sikkert noen hevde at det er fullt mulig å kjøpte Viasat Sport-pakken der alle kampene går direkte, men hvis poenget for kanalen er å tjene penger, burde de i det minste sende Liverpool og United sine kamper på betalkanalene av og til, for å få disse klubbenes fans til å kjøpe pakken også.

...men Liverpool og Manchester Uniteds fans bør vel heller bruke pengene sine på å dekke underskuddet i klubbene sine...

3 kommentarer:

Frank Stiby sa...

Syns godt dem kunne sendt mere Arsenal og Chelsea i stedet for ManU....

:-)

Roy Ervin Solstad sa...

Akkurat i går, så mener jeg de burde vist Real Madrid mot Zenith St. Petersburg, storlaget fra Spania mot fjorårets UEFA-cupmester. Alternativet var jo Porto mot Arsenal der begge kunne vinne gruppa.

Frank Stiby sa...

Så enig så enig.... For Liverpool spilte jo på tirsdag... ;-P