torsdag 3. april 2008

Seriestart 2008


Tippeligaen har allerede vært gjennom første serierunde, mens premier league snart er ferdig. Adecco-ligaen (hvorfor i huleste kan det ikke hete 1. divisjon, 2. divisjon enn disse håpløse sponsornavnene?) starter opp til helga.


Sandefjord hadde sin siste treningskamp før sesongstart sist lørdag med kamp hjemme på Komplett(idiotisk navn).no-stadion. Motstander var Tønsberg, og i begynnelsen av kampen så det ut som Sandefjord ville benytte 2008-sesongen til å bytte plass med 2. divisjonslaget Tønsberg fra 2009. Tønsberg ledet nemlig 2-0 etter 19 minutter, og jeg benyttet anledningen til å forbanne de fleste fra min plass på tribunen. Spesielt spillere og trenere.


En keepertabbe ca. ti minutter før pause gjorde at Sandefjord kunne redusere til 1-2, og etter pausen virket det som SFs spillere plutselig husket at de spilte cupfinale for 17 måneder siden. Da ble Tønsberg overkjørt etter alle kunstens regler og SF vant til slutt komfortabelt 4-2.


Hvis det er mulig for Tor Thodesen å lære noe som helst av andre enn seg selv, så burde han i det minste se at den opprinnelige lagoppstillingen hans ikke var egnet til å skremme andre enn Store Bergan 2 og GØIF sitt fjerdelag. Mitt råd er å sette Sohna, Zanetti og Thorsen på benken. Tommy Stenersen inn på midten, Kari Arkivou ned på høyreback. Erik Mjelde fra start på venstre ving, og Malick Mane på topp.


Da er jeg sikker på at det blir tippeliga i 2009 på Sandefjord.


Vennlig hilsen en skikkelig sofakompetent fotballelsker...

Ingen kommentarer: