tirsdag 8. april 2008

Frps selvmordsbombing


Om halvannet år er det Stortingsvalg igjen, og hvis prognosene de siste månedene (og åra) får rett, vil det være et borgerlig flertall på Stortinget etter valget i 2009. Da vil Høyre, Venstre, KrF og Frp ha flere mandater enn Ap, SV og Sp som danner regjering nå.


Om de borgerlige klarer å danne regjering er et åpnere spørsmål. Frp som er det største partiet på den borgerlige siden krever å få være med i regjering. Men da vil ikke Venstre og KrF være med. Høyre vil gjerne at deres partileder Erna Solberg skal bli statsminister i en regjering der alle de fire partiene er med, men Venstres leder Lars Sponheim vil heller ha Høyres nestleder Per Kristian Foss.


Bortsett fra Høyre, så virker Frp å være en uaktuell samarbeidspartner i regjering for samtlige partier på Stortinget. Ofte blir Frps innvandringspolitikk vist til som en av grunnene til at man ikke vil samarbeide med dem.


Så hva gjør Frp i den anlednigen. Prøver de å dempe innvandringsfiendtligheten sin. Neida, her turer vi fram som aldri før.




... og jeg som trodde det bare var ressurssvake grupper og de som er såpass analfabeter at de aldri har lest Frps program som var troende til å stemme på det partiet...


Det skal uansett bli morsomt å se hvordan de borgerlige partiene har tenkt å få til noe realistisk regjeringsalternativ.

1 kommentar:

Anonym sa...

jo, du har rett i at det blir stoltenbergsvalg om et års tid. Hikk. Og da kommer dessa frp-ane tel makta, serru. De kommer bare til å ødelegge detta oljefondet. Sanere det! Så vi hikke kan følle me på koss det barkar i veg. 270 millioner ned! Løye det vettu?! Sjå kor det blåner, hikk! Kor 270000000000 kroner bare renner ut i sanda. Gøy æss. Heia Ap, heia Ape.